Pedagógus-továbbképzés

A SZIA Műhely akkreditált képzései

A Szabad Iskolákért Alapítvány akrreditált pedagógus-továbbképzéseket tart a következő témákban: Kooperatív tanulás – Együttműködés a csoportban; Osztályzat nélküli értékelés; Önismereti személyiségfejlesztő tréning pedagógusoknak.

Kooperatív tanulás – Együttműködés a csoportban

A SZIA – Módszertani Műhely 30 és 60 órás kurzusa szemléletében és részletesen ismertetett tanítási módszereivel egyedülálló segítséget nyújt pedagógusoknak és más, csoportokkal foglalkozó szakembereknek.
Részletek »


Differenciálás a tanításban

A 30 órás kurzus mind szemléletével, mind tanítási módszereivel egyedülálló segítséget nyújt pedagógusoknak és más, csoportokkal foglalkozó szakembereknek abban, hogyan valósítsák meg a differenciálást csoportjukban.
Részletek »


Osztályzat nélküli értékelés

A Szabad Iskolákért Alapítvány 30 órás akkreditált pedagógus-továbbképzésének célja, hogy a száraz ismeretátadáson túl, megismerve a pedagógiai értékelés nézet- és tevékenységrendszerét, az értékelés motivációs hatását, a pedagógiai gyakorlatba való beépítés lehetőségeit a résztvevőket inspiráljuk új, a hagyományostól eltérő utak, megoldások kitalálására, kipróbálására.
Részletek »


Önismereti személyiségfejlesztő tréning pedagógusoknak

A Szabad Iskolákért Alapítvány 30 órás, akkreditált önismereti személyiségfejlesztő tréningje során a saját személyiségben rejlő lehetőségek és gátak felismerését, a személyes erőforrásoknak az iskolai nevelésben és oktatásban történő minél teljesebb kihasználását fejlesztjük.
Részletek »


Érdeklődni lehet kedden, szerdán és pénteken 9 és 17 óra között a (06) 1/279-1241 telefonszámon.

Cím: 1111 Budapest, Budafoki út 17/a-c