Kooperatív eszközcsomag

Kompetenciafejlesztést segítő eszközcsomag pedagógusoknak és iskoláknak

A megújulni vágyó tanítóknak, tanároknak kompetenciafejlesztést segítő állítottunk össze. A csomagban lévő eszközök segítségével könnyebben és sikerrel alkalmazhatja óráin az új évezred kihívásainak megfelelő tanulásszervezési módszereket: a differenciálást és a kooperatív tanulást.

A csomag elemei:

  1. Kópéláda (kooperatív tanulást segítő eszközrendszer pedagógusoknak)
  2. Összefoglaló füzet a kooperatív tanulás alapelveiről és módszereiről

Könyvek:

  1. Szabályok az iskolában – Magatartáskezelés, fegyelem, biztonságos tanulási környezet (2010. februártól)
  2. Diane Heacox: Differenciálás a tanításban, tanulásban
  3. Kristen Nicholson Nelson: A többszörös intelligencia

A csomag ára: 28 900 Ft.
(Átalakítás alatt, jelenleg nem rendelhető.)

A Kópéláda és mindhárom könyvünk gyakorlati segítséget ad ahhoz, hogyan tudja diákjait együttműködésre tanítani, és miképpen tud osztályában az egyéni különbségeket figyelembevevő módszereket alkalmazni. Érdekes, változatos, a céloknak adekvát foglalkozásokat tarthat, ha áttanulmányozza a könyveket, és óráin használja a Kópéládát.

A kooperatív tanulás című könyv (melyet az alapítvány szakmai teamje fordított és terjesztett el Magyarországon) eddig 8000 példányban kelt el… Így elképzelhető, hogy Ön már alkalmazza ezt a módszert. Ebben az esetben tegye könnyebbé munkáját a Kópéláda segítségével és bővítse tudását új kiadványainkkal! Figyelem: a csomaghoz kompetenciafejlesztést segítő képzéssorozat, illetve különféle képzések is kapcsolódhatnak! Barangoljon honlapunkon! Várjuk jelentkezését!


Megrendelhető kedden és szerdán 9 és 17 óra között a Műhelyben (1111 Budapest, Budafoki út 17/a-c fsz. 1.; Tel.: +36 1/279-1241)